ПриватБанк 2019

Приватбанк — найбільший український банк. Його основний власником є ​​держава. Однак у відповідності зі стратегією розвитку банківської системи до 2022 року Приватбанк повинен бути проданий інвесторам. На сьогоднішній день фінансова установа є лідером серед банків України за багатьма показниками: за розмірами активів, рівнем прибутку, кредитному портфелю, обсягу депозитів фізичних осіб, кількості випущених платіжних карт. Також Приватбанк займає перше місце за кількістю терміналом і банкоматів в країні — 19 808 штук, і друге — за кількістю діючих підрозділів — більше 2 000. Що ж очікує найвідоміший і популярний український банк в 2019 році.

Коротко про Приватбанк

Приватбанк був створений в 1992 році і по праву вважається одним з найстаріших банків України. Його центральний офіс знаходиться в м Дніпро. Приватбанк має одну з найбільших мереж відділень в країні. Його представництва є в практично кожному населеному пункті. Але в той же час банк є лідером по скороченню відділень. За 1 півроку 2018 роки він з метою оптимізації закрив 135 своїх точок.

За всіма основними фінансовими показниками за 3 квартали 2018 року Приватбанк займає 1 місце серед усіх діючих українських банків:

  • активи — 515,3 млрд. грн .;
  • зобов’язання — 247,37 млрд. грн .;
  • капітал — 26,02 млрд. грн .;
  • чистий прибуток — 5,092 млрд. грн.

Приватбанк на початок 2019 року обслуговує 62,7% всіх депозитів фізичних осіб в Україні, є лідером по емісії платіжних карт — понад 20 млн. Штук, йому належить 47,9% частки ринку споживчого кредитування.

Основна увага Приватбанк акцентував на обслуговуванні фізичних осіб. Саме в роздрібних банківських продуктах він є незмінним лідером вже багато років. У Приватбанку громадяни можуть скористатися повним спектром фінансових послуг:

  • платіжні картки;
  • депозити;
  • споживчі кредити на товари і кредитки;
  • миттєві кредити
  • іпотека;
  • переклади;
  • поточні рахунки;

і т.д.

Слід зазначити, що останнім часом Приватбанк почав активно займатися кредитуванням юридичних осіб та приватних підприємців. Крім різних кредитних програм вони тут можуть скористатися і іншими фінансовими послугами. Популярні зараз також в бізнессегменте паливні карти Приватбанку, впроваджені спільно з мережами АЗС.

Картки ПриватБанк ОККО

Велику популярність Приватбанку приніс його банкінг Приват24, який є найкращим і зручним в Україні на сьогоднішній день. Ним користуються близько 6,7 млн. Українців. Також фінансова установа відомо в країні своїми інноваційними банківськими продуктами та рішеннями. Приватбанк є дуже технологічним фінансовою установою, інші банки країни істотно відстають від нього в цьому напрямку. Він першим в Україні почав використовувати сервіс прийому платежів Apple Pay, а його сайт увійшов в ТОП-10 сайтів банків світу.

Платіжні карти Приватбанку

Приватбанк лідер по емісії платіжних карт в Україні. Настільки високий результат отримано завдяки швидкості і простоті їх оформлення. Багато хто знає, що картку Приватбанку можна отримати в будь-якому відділенні банку всього за кілька хвилин, і для цього потрібно тільки паспорт і ідентифікаційний номер. Йдеться про платіжну картку «Універсальна», яка масово поширюється серед населення. Її перевагами крім безкоштовного оформлення є можливість отримання кредитної лінії в розмірі до 50 000 грн. з грейс-періодом 55 днів.

Крім карти «Універсальна» в Приватбанку можна оформити платіжні картки:

  • Універсальна Gold — преміальна карта з підвищеним кредитним лімітом 75 000 грн., І більш низькою процентною ставкою за користування кредитними коштами — 3,5% на місяць;
  • Карта Юніор — призначена для школярів від 6 до 17 років;
  • Карта для виплат — може бути як класичної, так і класу Gold. Карта для виплат випускається для учасників зарплатних проектів, а також для отримання соціальних та інших виплат. Вона дає можливість знімати готівку в банкоматах ПриватБанку безкоштовно. У той час як за зняття готівки з картки Універсальна утримується комісія в розмірі 1%;
  • Преміальні картки — в Приватбанку можна отримати карти Platinum, World Black Edition Masterсard, World Elite, Visa Infinity, які підкреслять високий статус їх користувача, а також дадуть можливість відчути всі переваги VIP-обслуговування;
  • Інтернет-карта — віртуальна карта для безпечних покупок в інтернеті. При оформленні користувач може вибрати валюту рахунку: грн., Долари або євро. Термін дії карти 10 років, а ліміт на розрахунки (за замовчуванням) встановлено в розмірі 10 000 доларів США. Плата за оформлення віртуальної карти і обслуговування відсутня.

Маючи платіжну карту Приватбанку, користувач може скористатися такими популярними послугами банку, як сервіс «Оплата частинами», оплачувати комунальні платежі, поповнювати картки інших банків, оформити собі кредитну лінію і багато чого іншого. Доступ до всіх послуг банку здійснюється через онлайн-або мобільний банкінг Приват24.

Китайська платіжна система UnionPay і Приватбанк

12 жовтня 2018 року НБУ дозволив міжнародній платіжній системі UnionPay працювати в Україні. Це четверта міжнародна платіжна система, що отримала право здійснювати свою діяльність в країні. Нагадаємо, що зараз в Україні представлені Visa, MasterCard і American Express.

UnionPay була створена в 2002 році і станом на 2019 рік є світовим лідером за кількістю випущених платіжних карт.

Приватбанк уклав договір про співпрацю з UnionPay влітку 2018 року. Спочатку він планує налагодити обслуговування платіжних карт нової системи через свої банкомати і термінали. Для цього знадобитися модернізувати програмне забезпечення. Закінчити всі необхідні роботи планується вже в 2019 році, випуск же спільних платіжних карт запланований на більш пізній термін.

Купівля валюти через Приват24

З початку 2019 року НБУ дозволив українцям купувати іноземну валюту онлайн на суму не більше 150 000 грн. в день. Це істотно спрощує людям доступ до валютно-обмінних операціями.

Операція з картою в Банкоматі Union Pay

Раніше придбати валюту можна було за допомогою банкінгу Приват24. Але після заборони на подібні операції, цю функцію прибрали. Розблокувати купівлі іноземної валюти через Приват24 планується на початку 2019 року. Поки що працівники банку розробляють новий функціонал для сервісу онлайн-покупки валюти.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector